План заходів щодо реалізації Концепції національно-патріотичного виховання дітей і молоді у навчальних закладах Чернівецької області на 2015 – 2020 роки

Наказ ДОН від 25.08.2015 № 337

Про затвердження Плану заходів щодо реалізації

Концепції національно-патріотичного

виховання дітей і молоді у навчальних закладах 

Чернівецької області

на  2015 – 2020 роки  

 

 

На виконання Указу Президента України №334/2015 від 12.06.2015 «Про заходи щодо поліпшення національно-патріотичного виховання дітей та молоді», наказу Міністерства освіти і науки України від 16.06.2015 № 641 «Про затвердження Концепції національно-патріотичного виховання дітей і молоді, Заходів щодо реалізації Концепції національно-патріотичного виховання дітей і молоді та методичних рекомендацій щодо національно-патріотичного виховання у загальноосвітніх навчальних закладах»

 

НАКАЗУЮ:

  1. Затвердити План заходів щодо реалізації Концепції національно-патріотичного виховання дітей і молоді у навчальних закладах Чернівецької області на 2015 – 2020 роки, що додається.
  2. Інституту післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області забезпечити необхідні умови щодо реалізації Плану заходів.
  3. Начальникам органів управління освітою, молоддю та спортом райдержадміністрацій/міських рад, керівникам шкіл-інтернатів обласного підпорядкування, позашкільних, професійно-технічних, загальноосвітніх навчальних закладів розробити відповідні плани заходів у навчальних закладах до 01.09.2015 року та забезпечити їх виконання.
  4. Рекомендувати керівникам ВНЗ І-ІІ, ІІІ-ІV р.а. розробити Плани заходів до 01.09.2015 року.
  5. Інформувати Департамент освіти і науки обласної державної адміністрації про стан виконання Плану заходів щороку до 1 грудня та до 27 травня, надсилаючи інформацію на електронну пошту isopenko_iy@ukr.net
  6. Наказ розмістити на інформаційних сайтах Департаменту освіти і науки обласної державної адміністрації та Інституту післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області.
  7. Контроль за виконанням наказу покласти на заступника директора Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Тодорюк С.С.

 

Директор Департаменту                                   О.М. Палійчук

Comments are closed.