У Чернівцях читців запрошують до участі у конкурсі, присвяченому пам’яті Кобзаря

Чернівецьких читців запрошують до участі у міському конкурсі, присвяченому пам’яті Тараса Григоровича Шевченка.

Про це повідомляє прес-служба міської ради.

З метою популяризації творів класика української літератури Тараса Шевченка, подальшого розвитку мистецтва художнього слова, вдосконалення і підвищення виконавської майстерності читців, управління культури міської ради проводить 4 березня о 15.00 міський конкурс читців.

На конкурс запрошуються учасники аматорського мистецтва, учнівська та студентська молодь (неповнолітні у супроводі педагогів). Вікова категорія учасників: 10-16 років – учні, 17- 35 років – студенти та молодь. Заявки на участь у конкурсі подавати до 29 лютого 2016 року в управління культури міської ради за адресою площа Центральна, 5 (тел. 52-18-82) та в Будинок естетики та дозвілля м.Чернівців, вул. Шепетівська, 5 (тел. 52-44-17).

Переможці конкурсу нагороджуються дипломами та призами управління культури міської ради, їм надається право участі в обласному конкурсі читців та в загальноміських мистецьких заходах.

Місце проведення конкурсу: комунальна бюджетна установа “Будинок естетики та дозвілля м.Чернівців”, вул. Шепетівська, 5. Заявку на участь у конкурсі можна заповнити тут.

Comments are closed.