Лілія Гриневич: Напрямки освітніх реформ залишаються стратегічно вивіреними і ми єдиною командою продовжимо працювати над їх реалізацією

15 квітня 2016 року Віце-прем’єр-міністр України В’ячеслав Кириленко представив колективу МОН України Міністра освіти і науки Лілію Гриневич.

Під час заходу В’ячеслав Кириленко наголосив на значенні завдань, які виконує Міністерство освіти і науки та підкреслив важливість збереження і розвитку вектору освітніх реформ, зокрема, входження української системи освіти до європейського освітнього простору.

Лілія Гриневич зазначила, що за попередні два роки Міністерством спільно з Комітетом Верховної Ради України з питань науки і освіти було зроблено значну кількість позитивних змін у освітній галузі. «Триває процес реформи вищої освіти. Міністерством підготовлена велика продуктивна нормативно-правова база. Наразі готується пакет змін до Закону України «Про вищу освіту», важливим питанням також є імплементація проекту закону «Про освіту», – зауважила Міністр.

Лілія Гриневич подякувала колективу Міністерства та Сергію Квіту за плідну працю. Міністр наголосила, що сьогодні серед основних завдань Міністерства освіти і науки – робота над завершенням навчального року. Міністерство має виконати свою місію, аби у кожному навчальному закладі були вчасно видані документи про освіту та відбулося зовнішнє незалежне оцінювання.

«Напрямки освітніх реформ, визначені напрацьованими законодавчими актами, залишаються стратегічно вивіреними, і ми єдиною командою продовжимо працювати над їх реалізацією», – підкреслила Лілія Гриневич.

 

Comments are closed.